Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany soukromí na webu

se zavazuje chránit vaše soukromí. Kontaktujte nás, pokud máte nějaké dotazy nebo problémy týkající se používání vašich osobních údajů a rádi Vám pomůžeme.

Používáním těchto stránek nebo našich služeb souhlasíte s Spracováním vašich osobních údajů, jak je popsáno v těchto Zásadách ochrany osobních údajů.

Obsah

  1. Definice použité v těchto zásadách
  2. Zásady ochrany údajů, které sledujeme
  3. Jaká práva máte ohledně vašich osobních údajů
  4. Jaké osobní údaje shromažďujeme o vás
  5. Jak používáme vaše osobní údaje
  6. Kdo jiný má přístup k vašim osobním údajům
  7. Jak zajistíme vaše data
  8. Informace o souborech cookie
  9. Kontaktní informace

Definice

Osobní údaje- veškeré informace týkající se identifikované nebo identifikovatelné fyzické osoby.
Zpracování- jakékoli operace nebo soubor operací, které se provádějí na osobních údajích nebo na souborech osobních údajů.
Subjekt údajů- fyzická osoba, jejíž osobní údaje jsou zpracovávány.
Dítě - fyzická osoba ve věku 16.
My nás (buď kapitalizované, nebo ne) -

Zásady ochrany údajů

Slibujeme, že dodržujeme následující zásady ochrany dat:

  • Zpracování je zákonné, spravedlivé, průhledné. Naše zpracovatelské činnosti mají zákonné důvody. Vždy považujeme vaše práva před zpracováním osobních údajů. Na vyžádání vám poskytneme informace týkající se zpracování.
  • Zpracování je omezeno na účel. Naše zpracovatelské činnosti odpovídají účelu, pro který byly shromážděny osobní údaje.
  • Zpracování se provádí s minimálními údaji. Shromažďujeme a zpracováváme pouze minimální množství osobních údajů požadovaných pro jakýkoli účel.
  • Zpracování je omezeno časovým obdobím. Vaše osobní údaje nebudeme uchovávat déle než je potřeba.
  • Uděláme vše pro to, abychom zajistili přesnost dat.
  • Uděláme vše pro to, abychom zajistili integritu a důvěrnost údajů.

Práva subjektu údajů

Subjekt údajů má tato práva:

  1. Právo na informace - znamená, že musíte správně vědět, zda jsou vaše osobní údaje zpracovávány; jaké údaje se shromažďují, odkud se získávají, proč a kým jsou zpracovávány.
  2. Právo na přístup - znamená, že máte právo na přístup k údajům shromážděným od / kolem vás. To zahrnuje právo na vyžádání a získání kopie shromážděných osobních údajů.
  3. Právo na opravu - znamená, že máte právo požadovat opravu nebo vymazání osobních údajů, které jsou nepřesné nebo neúplné.
  4. Právo na vymazání - což znamená, že za určitých okolností můžete požádat o vymazání vašich osobních údajů z našich záznamů.
  5. Právo omezit zpracování - což znamená, že pokud platí určité podmínky, máte právo omezit zpracování vašich osobních údajů.
  6. Právo vznést námitky proti zpracování - což znamená, že máte v některých případech právo vznést námitky proti zpracování vašich osobních údajů, například v případě přímého marketingu.
  7. Právo na námitku proti automatizovanému zpracování - což znamená, že máte právo vznést námitky proti automatizovanému zpracování, včetně profilování; a nepodléhá rozhodnutí založenému pouze na automatizovaném zpracování. Toto právo můžete uplatnit vždy, když dojde k výsledku profilování, který vytváří právní účinky týkající se nebo významně ovlivňující vás.
  8. Právo na přenositelnost dat - máte právo na získání osobních údajů ve strojově čitelném formátu, nebo pokud je to možné, jako přímý přenos z jednoho procesoru na jiný.
  9. Právo podat stížnost - v případě, že odmítneme vaši žádost v rámci práva přístupu, poskytneme vám důvod, proč. Pokud nejste spokojeni se způsobem, jakým byla vaše žádost zpracována, kontaktujte nás prosím.
  10. Správně za pomocorgánem dohledu- což znamená, že máte právo na pomoc orgánu dozoru a právo na jiné opravné prostředky, jako například nárok na náhradu škody.
  11. Právo na odstoupení od souhlasu - máte právo odebrat jakýkoli souhlas se zpracováním vašich osobních údajů.

Data, která shromažďujeme

Informace, které jste nám poskytli
Mohou to být vaše e-mailová adresa, jméno, fakturační adresa, adresa domů atd. - především informace, které jsou nezbytné pro doručení produktu nebo služby nebo pro zvýšení spokojenosti zákazníků s námi. Uchováváme informace, které nám poskytnete, abyste mohli na webu komentovat nebo provádět jiné činnosti. Tyto informace zahrnují například vaše jméno a e-mailovou adresu.

Informace o vás automaticky shromážděné
To zahrnuje informace, které jsou automaticky ukládány soubory cookie a dalšími nástroji relace. Například informace o nákupním košíku, vaše IP adresa, historie nákupů (pokud existuje) atd. Tyto informace se používají ke zlepšení vašich zkušeností se zákazníky. Když používáte naše služby nebo se podíváme na obsah našich webových stránek, vaše aktivity mohou být zaznamenány.

Informace od našich partnerů
Získáváme informace od našich důvěryhodných partnerů s potvrzením, že mají právní důvod sdílet tyto informace s námi. Jedná se o informace, které jste jim přímo poskytli nebo o kterých jste se shromáždili o vás z jiných právních důvodů. Tento seznam je: NCS Trust, Trust EFL.

Veřejně dostupné informace
Mohli bychom získat informace o vás, které jsou veřejně dostupné.

Jak používáme vaše osobní údaje

Vaše osobní údaje používáme k:

  • poskytněte naši službu. To zahrnuje například registraci vašeho účtu; poskytnutí dalších produktů a služeb, které jste požadovali; poskytnutí reklamních předmětů na vaše přání a komunikace s vámi ve vztahu k těm produktům a službám; komunikace a interakce s vámi; a oznamování změn ve službách.
  • Zvyšte zážitek zákazníků;
  • splnit povinnost podle zákona nebo smlouvy;
  • komunikovat o programu mládí, který jste vy nebo vaše dítě zaregistrovali;
  • o úspěšných příbězích z našich programů pro mládež;
  • podpořit vás nebo vaše dítě v programu mládeže

Vaše osobní údaje používáme z oprávněných důvodů a / nebo s Vaším souhlasem.

Na základě uzavření smlouvy nebo plnění smluvních závazků zpracujeme vaše osobní údaje pro následující účely:

  • identifikovat vás;
  • poskytnout vám službu nebo odeslat / nabídnout produkt;
  • komunikovat buď za účelem prodeje nebo fakturace;
  • komunikovat o programu mládí, který jste vy nebo vaše dítě zaregistrovali;
  • o úspěšných příbězích z našich programů pro mládež;
  • podpořit vás nebo vaše dítě v programu mládeže

Na základě oprávněného zájmu zpracujeme Vaše osobní údaje pro následující účely:

  • zašlete vám personalizované nabídky * (od nás a / nebo našich pečlivě vybraných partnerů);
  • spravovat a analyzovat naši klientskou základnu (nákupní chování a historie) s cílem zlepšit kvalitu, rozmanitost a dostupnost produktů / služeb nabízených / poskytovaných;
  • provést dotazníky týkající se spokojenosti klientů;
  • komunikovat o programu mládí, který jste vy nebo vaše dítě zaregistrovali;
  • o úspěšných příbězích z našich programů pro mládež;
  • podpořit vás nebo vaše dítě v programu mládeže

Dokud jste nás neinformovali jinak, považujeme za to, že nabízíme produkty / služby, které jsou podobné vašim nákupním historím / procházením, což je náš oprávněný zájem.

S vaším souhlasem zpracujeme vaše osobní údaje pro následující účely:

  • zašlete vám informační bulletiny a nabídky kampaní (od nás a / nebo našich pečlivě vybraných partnerů);
  • pro jiné účely jsme vás požádali o souhlas;
  • komunikovat o programu mládí, který jste vy nebo vaše dítě zaregistrovali;
  • o úspěšných příbězích z našich programů pro mládež;
  • podpořit vás nebo vaše dítě v programu mládeže

Zpracováváme vaše osobní údaje, abychom mohli plnit zákonné povinnosti a / nebo využívat vaše osobní údaje pro možnosti stanovené zákonem. Vyhrazujeme si právo na shromažďování anonymizovaných osobních údajů a na použití těchto údajů. Použijeme údaje mimo rámec těchto zásad, pouze pokud jsou anonymní. Neukládáme fakturační údaje, jako jsou údaje o kreditní kartě. Ušetříme další nákupní informace shromážděné o vás tak dlouho, jak je potřeba pro účetní účely nebo jiné závazky vyplývající ze zákona, ale ne delší než roky 5.

Můžeme zpracovat Vaše osobní údaje pro další účely, které zde nejsou uvedeny, ale jsou kompatibilní s původním účelem, pro který byly data shromážděna. Za tímto účelem zajistíme, aby:

  • propojení účelů, kontextu a povahy osobních údajů je vhodné pro další zpracování;
  • další zpracování by nepoškodilo vaše zájmy a
  • by bylo vhodné pro zpracování.

Budeme Vás informovat o jakémkoli dalším zpracování a účelu.

Kdo jiný má přístup k vašim osobním údajům

Vaše osobní údaje nesdílíme s cizími osobami. Osobní údaje o vás jsou v některých případech poskytovány našim důvěryhodným partnerům, abychom mohli poskytnout službu nebo vám zlepšit zážitek zákazníků. Vaše data sdílíme s:

Naši zpracovatelé:

  • Paypal na platby. Jste informováni, jak se tento proces vyskytuje.

Naši partneři programu:

  • NCS Trust - pouze pro programy NCS.
  • EFL Trust - pouze pro programy NCS.

Spolupracujeme pouze se zpracovatelskými partnery, kteří jsou schopni zajistit odpovídající úroveň ochrany vašich osobních údajů. Zveřejňujeme vaše osobní údaje třetím stranám nebo veřejným činitelům, když to z právního hlediska vyžadujeme. Mohli bychom zveřejnit vaše osobní údaje třetím stranám, pokud jste s tím souhlasili, nebo jestliže existují jiné právní důvody.

Jak zajistíme vaše data

Snažíme se, aby vaše osobní údaje byly v bezpečí. Pro komunikaci a přenos dat používáme bezpečný protokol (například HTTPS). Používáme anonymizování a pseudonymising tam, kde je to vhodné. Sledujeme naše systémy pro možné zranitelnosti a útoky.

I když se snažíme co nejlépe, nemůžeme zaručit bezpečnost informací. Slibujeme však, že oznamujeme příslušným orgánům porušování údajů. Upozorníme vás také na případné ohrožení vašich práv nebo zájmů. Uděláme vše, co je rozumné, abychom zabránili narušení bezpečnosti a pomáhali orgánům v případě, že dojde k porušení.

Pokud máte u nás účet, poznamenejte si, že musíte utajovat své uživatelské jméno a heslo.

Děti

Nemáme v úmyslu shromažďovat nebo vědomě shromažďovat informace od dětí do věku 14 prostřednictvím našich webových stránek. Jako mladá charitativní organizace existuje požadavek na shromažďování informací o mladých, kteří se zajímají o naše programy nebo o jejich účast. Při poskytování rodičovských údajů jsou rodiče kontaktováni s těmito údaji.

Cookies a další technologie, které používáme

Používáme soubory cookie a / nebo podobné technologie pro analýzu chování zákazníků, správu webových stránek, sledování pohybů uživatelů a shromažďování informací o uživatelích. To se provádí za účelem přizpůsobení a zlepšení našich zkušeností s námi.

Soubor cookie je malý textový soubor uložený v počítači. Soubory cookie ukládají informace, které slouží k tomu, aby práce s webovými stránkami fungovala. Pouze můžeme přistupovat k cookies vytvořeným naším webem. Cookie můžete ovládat na úrovni prohlížeče. Volba vypnutí souborů cookie může bránit použití určitých funkcí.

Cookies používáme pro následující účely:

  • Potřebné soubory cookie - tyto soubory cookie vyžadují, abyste mohli používat některé důležité funkce na našich webových stránkách, například přihlášení. Tyto soubory cookie nevybírají žádné osobní údaje.
  • Funkční soubory cookie - tyto soubory cookie poskytují funkčnost, díky níž je naše služba pohodlnější a umožňuje poskytovat více personalizovaných funkcí. Například si mohou zapamatovat vaše jméno a e-mail ve formulářích komentářů, takže nemusíte znovu zadávat tyto informace příště při připomínkách.
  • Soubory cookie služby Analytics - tyto soubory cookie slouží ke sledování používání a výkonu našich webových stránek a služeb
  • Reklamní cookies - tyto soubory cookie slouží k doručování reklam, které jsou pro vás a vaše zájmy důležité. Kromě toho se používají k omezení počtu zobrazení inzerátu. Ty jsou obvykle umístěny na webových stránkách prostřednictvím reklamních sítí s povolením provozovatele webu. Tyto soubory cookie si pamatují, že jste navštívili webovou stránku a tyto informace jsou sdíleny s jinými organizacemi, jako jsou inzerenti. Často cookies pro cílení nebo inzerci budou propojeny s funkčností webu poskytovanou jinou organizací.

Soubory cookie uložené v počítači můžete odebrat pomocí nastavení prohlížeče. Případně můžete některé cookie stránky 3rd ovládat pomocí platformy pro vylepšení soukromí, jako například optout.aboutads.info or youronlinechoices.com. Další informace o souborech cookie naleznete na stránce allaboutcookies.org.

Na měření návštěvnosti na našich webech používáme službu Google Analytics. Google má vlastní zásady ochrany osobních údajů, které můžete zkontrolovat zde. Chcete-li se Google Analytics odhlásit, navštivte stránku Stránka pro odhlášení služby Google Analytics.

Kontaktní informace

Úřad pro dohled nad daty v Anglii - https://ico.org.uk - ICO - informační kancelář

Element Society - volání 0114 2999 214 k projednání dat.

Změny v tomto Ochrana osobních údajů

Vyhrazujeme si právo na změnu těchto Zásad ochrany osobních údajů.
Poslední změna byla provedena v 21 / 05 / 2018.

Společnost prvků